Omvormers

Omvormers

Wij bieden een hele waaier van omvormers aan, van de standaard omvormers tot de high tech sinusomvormers.

De PerfectPower serie van Waeco bezit alles wat je van een hoogwaardig apparaat mag verwachten. De uitvoeringen tot 550watt zijn bijzonder licht en compact.
Ze genereren uit een 12 en 24V accuspanning een sinuswisselspanning van 230 volt, voldoende voor de meeste toepassingen. De montage is eenvoudig met de bijgeleverde montagevoeten.

Mastervolt biedt een complete range omvormers van 300 Watt tot 15 kWatt in de typen AC Master en Mass Sine .Tevens beschikt Mastervolt uit uitgebreid gamma van combi toestellen. Deze toestellen zijn een combinatie van een batterijlader en omvormer.

Mass sinusomvormers hebben zich al ruim tien jaar bewezen in de meest extreme omstandigheden. Afmetingen en aansluitingen van eerdere modellen zijn nooit gewijzigd, maar daarentegen is de techniek volledig meegeëvolueerd. Dat maakt snelle, doelmatige één-op-één vervanging mogelijk zonder noemenswaardige stilstand.

Had u meer informatie over Omvormers gewenst?

Indien u meer informatie had gewenst over omvormers, kan u ons vrijblijvend contacteren. Dit kan via telefoon, e-mail, het contactformulier op deze website of u kan langskomen tijdens de openingsuren.

Gerelateerde producten

Wij verdelen Omvormers van

Mastervolt Dometic